Kronobergsgatan 20

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kronobergsgatan 20, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

Nybyggt, 1 kvarter från fridhemsplan, 1-2 per
Nybyggd lägenhet på 19 kvm lämplig till 1 eller 2 personer. Uthyres tillsvidare och helst minst 1-2 år. Lägenheten har 3 m i takhöjd samt balkong in mot gård. Köket är platsbyggt i gammal men modern stil och innehåller förutom det vanliga en inbyggd diskmaskin och marmorbänk. Lägenheten hyrs ut omöblerad fr.o.m. 1 november eller möblerad fr.o.m. 7 november (obs månadsavgift är då 11600kr). I månadsavgiften ingår värme, vatten, el (normalförbrukning), tv och bredband.

Lägenheten är del i ny förening i gammalt hus från 1911 som tidigare använts till annat syfte. Föreningen består av två hus som knyts samman av en gemensam innergård. På gården kommer det att finnas ett utegym, cykelparkering samt utomhuslounge-del under tak med infravärme och sittplatser. Föreningen har en gemensam tvättstuga med både bokningsbara och s.k. drop-in tvättmaskiner. Föreningen har i huset mittemot ett gemensamt vardagsrum med soffor, bord och sittplatser som även kommer att ha biomöjligheter där man kan hänga om man tröttnar på att vara i lägenheten. I detta vardagsrum finns även köksmöjligheter som antagligen kommer att kunna bokas för fester.

Lägenheten ligger mycket centralt med endast 1 kvarter från tunnelbanan i Fridhemsplan med både blåa och gröna linjerna. Där finns även de flesta innerstadsbussarna. Flera stora matvarubutiker samt mängder med restauranger finns också i den omedelbara närheten.

Låter detta intressant och ni vill veta mer så skriv några rader om dig / er. Inludera gärna uppgifter om hur länge ni eventuellt vill hyra samt om ni vill hyra möblerat eller inte.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm