Kronobergsgatan 20

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kronobergsgatan 20, Stockholm


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Nyproduktion 1:a 20 kvm Kungsholmen
Välplanerad attraktiv 1:a 20 kvm med optimalt läge på Kungsholmen. Läget erbjuder bra kommunikationer och det går snabbt att ta sig med både buss, tunnelbana och cykel.
Lägenheten är yteffektiv och har plats för allt man behöver samt erbjuder ett fint ljusinsläpp. Bostaden är omsorgsfullt totalrenoverad med hög standard och smakfulla materialval som utmärker sig med smarta förvaringslösningar, ett helkaklat och stambytt badrum samt ett påkostat kök med goda arbetsytor. Köken är utrustade med integrerad kyl, frys och diskmaskin, samt induktionshäll, fläkt och kombiugn- och micro från högkvalitativa Miele. Vitpigmenterade ekgolv och väggar målade i ljusgrå kulör med lister och socklar i kontrasterande mörkare grå kulör.
Bostaden uthyres tillsvidare minst 6 mån 1 år, finns möjlighet till förlängning. Inflyttning sker tidigast 1/11. Bostaden hyrs ut omöblerad men finns möjlighet till möblerad. I månadsavgiften 11500 kr ingår värme, vatten, el (normalförbrukning), tv och bredband.
Föreningen erbjuder tillgång till ett funktionellt gym, ett second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar och kalla höstkvällar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm