Kronobergsgatan 20

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kronobergsgatan 20, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Nyproducerat 1:a om 20 kvm på Kungsholmen
Lägenheten är mycket yteffektiv och är byggt för ett smart storstadsliv. Med platsbyggd kök, stilren helkaklad badrum och smart förvaring får du plats med allt du behöver.

Ett superfunktionellt gym med personlig tränare, ett Second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar och kalla höstkvällar (det finns såklart infravärme, öppen spis och tak).

FEVO FITNESS EVOLUTION
Filmstjärnornas tränarfavorit, Anderzon Zapata är en av Sveriges mest välrenommerade PTs -capoeiramästare, certrifierad EREPS och REPS-tränare som hjälper Sveriges skådespelar- och artistelit att komma i form.

SECOND LIVING ROOM
När lägenheten inte riktigt räcker till finns ett Second Living Room på gatuplanet med kök, större middagsbord, sköna soffor och fåtöljer samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås, äta middag, spela, se på bio och kanske träffa någon trevlig granne.

CAFÉ ELLER DELI
Vid Inedalsgatan planeras ett café eller Deli att slå upp sina portarna, där kan du dricka ditt kaffe , få din frukost eller varför inte beställa in lite kallskuret till second living room, när du skall ha en pokerkväll med dina grannar.

THE LAUNDRY
På gården bredvid gymmet tvättar du i en toppmodern tvättstuga som dessutom är väldigt trevlig! Välj mellan att boka en tid som passar dig eller använd en av de många drop in-maskinerna.

Fullt möblerat med alla nödvändigheter. Helst långsiktigt hyresavtal om minst 6-12 månader.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm