Kronobergsgatan 20

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kronobergsgatan 20, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Nybyggd 1:a om 20 kvm centralt på Kungsholmen
Lyxigt nyproduktionsboende med 1 rok om 20 kvm på Kronobergsgatan 20, Kungsholmen uthyres omöblerad. Konceptboendet 1520 erbjuder gym med personlig tränare, café, ett Second living room med mysig gård inkl. grill/utekök samt en utelounge med infravärme, öppen spis och tak.

Lägenheten är mycket yteffektiv och är byggt för ett smart storstadsliv. Platsbyggd kök, stilretn helkaklad badrum och smart förvaring får du plats med allt du behöver. Alla materialval och vitvaror är av högsta internationella klass t.ex. marmorbänk, Liebherr och Miele vitvaror.

Tillgänglig: 1 nov
Uthyres: tillsvidare, gärna längre period
Hyresgäst: juridisk person eller privatperson
Deposition: två månadshyror
Möblerad: Nej
Övrigt: Ej husdjur eller rökare

FEVO FITNESS EVOLUTION
Filmstjärnornas tränarfavorit, Anderzon Zapata är en av Sveriges mest välrenommerade PTs -capoeiramästare, certrifierad EREPS och REPS-tränare som hjälper Sveriges skådespelar- och artistelit att komma i form.

SECOND LIVING ROOM
När lägenheten inte riktigt räcker till finns ett Second Living Room på gatuplanet med kök, större middagsbord, sköna soffor och fåtöljer samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås, äta middag, spela, se på bio och kanske träffa någon trevlig granne.

CAFÉ ELLER DELI
Vid Inedalsgatan planeras ett café eller Deli att slå upp sina portarna, där kan du dricka ditt kaffe , få din frukost eller varför inte beställa in lite kallskuret till second living room.

THE LAUNDRY
På gården bredvid gymmet tvättar du i en toppmodern tvättstuga! Välj mellan att boka en tid som passar dig eller använd en av de många drop in-maskinerna.

Välkommen till Stockholms mest levande hus.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm