Krukmakargatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Krukmakargatan, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

1:a med solig balkong vid Tantolunden
Jag hyr ut min bostadsrätt som ligger på Krukmakargatan, mellan Zinkensdamm och Hornstull (Södermalm). Lägenheten ligger precis invid Tantolunden vilket innebär närhet till trevliga promenadstråk, parker och badstrand. Trots det lugna läget hittar du ett stort utbud av caféer, restauranger, barer, butiker och gym alldeles intill.

Lägenheten är på 24 kvadratmeter och har en stor balkong i söderläge. Lägenheten är byggd kring 40-talet och har charmiga originaldetaljer kvar, såsom trägolv och köksluckor mm. Då det är en gavellägenhet finns ljusinsläpp i både kök och badrum (utöver vardagsrummet).

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad: köksutrustning, säng, matbord, stolar, kökssoffa, TV, stereo, balkongmöbler och så vidare ingår alltså. Har även ett "matförråd" i källaren som du kan få tillgång till.

Jag hyr ut lägenheten med anledning av att jag studerar i Lund. Min nuvarande hyresgäst flyttar ut den 5:e September, så inflyttning kan ske så snart att han har flyttat ut. Tanken är att jag ska hyra ut den tills att jag har pluggat färdigt vilket troligtvis blir till månadsskiftet maj/juni 2017. Det rör sig alltså om en period på 9 månader, men det kan eventuellt bli aktuellt med förlängning.

Jag hyr ut lägenheten för 11.000 kr/månad och då ingår 100 mb bredband, el, gas till gasspis och så vidare. Hör gärna av dig om det låter intressant och om du vill se fler bilder på lägenheten.

Nås via mail.

Olle Wemne

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm