Krukmakargatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Krukmakargatan, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Charmig 1:a vid Mariatorget hyrs ut i 4 mån
På grund av jobb på annan ort behöver jag nu hyra ut min bostad på Krukmakargatan omgående. Tillträde sker omgående.

Lägenheten är på 34 kvm och är inredd. Vardagsrummet är rymligt och gott om öppen yta samt högt till tak. Om du vill bjuda över gäster finns alltså goda möjligheter för socialt umgänge. Köket är litet, men trots detta kan du ändå tillaga en enklare femrätters utan svårigheter. En garderob finns i hallen samt krokar för att hänga av ytterplagg. Bredvid toaletten är en stor spegelgarderob belägen. Här får du plats med allehanda plagg, alltifrån fräscha luftiga sommarklänningar till stora sidenkavajer och robusta tvåmannatält. Badrummet är dock av mindre karaktär. Toalett, badkar och badrumsskåp står trots allt att finna.

Boendet ligger ytterst centralt på Södermalm. Kommunikationerna är därför mycket goda. Mariatorgets tunnelbana är endast två minuter bort. Busshållplatser finns bokstavligen överallt. Södra station och Slussen ligger bara fem minuter till fots från hemmet.

På denna plats kan du som hyresgäst verkligen få smaka på det ljuva livet. Du kommer att befinna dig mitt i en växande nöjessfär som onekligen sätts i rörelse varje sommar. Så fort semestern nalkas fylls uteserveringarna samtidigt som parker och torg sprudlar av liv. På samma gång kryllar området av matbutiker, restauranger, teatrar, biografer, kaféer och muséer. På anrika Hornsgatan hittar du bland annat restaurang Marie Laveau, det klassiska pilsnerhaket Akkurat, trendiga Café Rival, sportstället Pitchers och många andra krogar som håller öppna för förfriskningar och gastronomi. Vid Slussen, som enbart är ett stenkast bort, finner du Stockholms medelpunkt. Varför inte ta en kulturvistelse på Stadsmuséet och avsluta med en cocktail på Gondolen? Om cocktailen inte smakade finns såväl apotek som Systembolag mycket närbelägna.

Hyra: 12000:- per månad (depositionsavgift på en månadshyra)
Tillträde: Omgående
Utflytt: 4 månader framåt

Om detta är något för dig, mejla mig! Visning äger rum enligt överenskommande! Fridens!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel