Kubbegatan 6

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kubbegatan 6, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Mysig lägenhet hyrs ut tillsvidare i Sköndal
Hejsan
Jag har en lägenhet, bostadsrätt, i Sköndal. Det är en etta på 37kvm. Separat kök och en "halvvägg" som skärmar av sovplatsen. I lägenheten finns det diskmaskin och tvättmaskin. Självklart finns det möjlighet till att hyra tvättstugan också:) Lägenheten hyrs ut möblerad.


Sköndal är ett lungt och fint område med närhet till grönområden söder om söder. Hemköp ligger två minuters promenad från lägenheten och du hittar badplats, utrym och tennisbana tio minuter från lägenheten. Från ytterdörren tar det mindre än en minut att ta sig till närmsta busshållsplats "Kubbegatan" för nummer 144 som tar dig till Gullmarsplan på 10 minuter. Går man däremot till en hållplats som heter "Norra Sköndal" som ligger ca 10 minuters promenad bort, har man alla Tyresöbussar som passerar och snabbt tar en till Gullmarsplan. I hyran ingår el, värme och internet. Det tar mig 30 min att komma till jobbet som ligger i centrala sthlm.


Hyran ligger på 10 000kr/månaden och betalas i förskott. En deposition kommer att tas ut. Hyr ur tillsvidare med en månad uppgning från båda håll.

Återkom om du tycker detta låter intressant och i så fall när under hösten du är intresserad av att flytta in.

Mvh Jessica Larsson


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm