Kungsbro Strand 21

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsbro Strand 21, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Central & fin 2:a vid Klara sjö
Fin och härlig 2:a med kanonläge på Kungsholmen. Ett vackert, lugnt sjöläge för city-själar längs med Klara sjö och Kungsholmens populära promenad- och joggingstråk utanför balkongen men med Stockholms Centralstation och citypulsen fem minuter bort. Sergels Torg, Hötorget och Stureplan nås inom en 10 minuters promenad. Närområdet har ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Lägenheten är ljus, fräsch och stilrent möblerad med ljusa ytskikt, luftig och öppen planlösning med ett generöst ljusinsläpp från balkongen och stora fönster. Det finns Tv, micro, två rymliga garderober samt mindre walk-in closet. Köket är modernt och fullt utrustat. Balkongen har morgon- och tidig eftermiddagssol, soffa, bord & stolar, blir ett härligt litet bonusrum på sommaren med soliga frukostar med utsikt över sjön och citylivet runt hörnet.
I huset finns en gemensam gräsbelagd takterrass med magnifik utsikt.
Otroligt bra läge med god kommunikation (buss precis utanför). Närmaste station/hållplats: Kungsbroplan och Bo lindersplan (buss), T-centralen (t-bana),

Hyrs ut 3 - 6 månader tills vidare.
Hyra 15 000kr/mån. I hyran ingår kabel-tv, bredband, el och värme.
Två månadshyror i deposition.

Vänligen skicka mail med kontaktuppgifter, en kort beskrivning samt önskemål om hur lång tid ni skulle vilja hyra lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm