Kungsbro Strand

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsbro Strand, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK


Beskrivning

Superfräsch 2:a på Kungsbro Strand långtid
Mycket fräsch 2:a på 34 kvm med fint läge på Kungsbro Strand, utsikt över Klara Sjö från både sov-, vardagsrum och balkong. Lägenheten är nyligen totalrenoverad i ljusa färger med bästa planlösning i denna storlek. Plats för både soffa och matbord för 4 personer. Både tvätt- och diskmaskin finns givetvis i lägenhet. Perfekt för paret eller ensamstående.

Läget intill strandpromenaden, 5 minuter gångväg från T-centralen, restauranger, och många gym är nästintill oslagbart i innerstan. Gemensam takterrass, grillar och stor tvättstuga med många spontanmaskiner och torkskåp finns i samma hus.

Lägenheten kan hyras delvis eller omöblerad efter ö.k.

Lägenheten kommer endast hyras ut till lugn, skötsam, seriös person som är djur-, barn- och rökfri och vill bo här över lång tid. Du/ni skall ha fast jobb och vara utan betalningsanmärkningar. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet och din motivering.

Om detta låter intressant vill jag att du/ni mailar en presentation där ni berättar vilka ni är, vilka planer ni har för att bo här och gärna en bild. Jag är en mycket seriös uthyrare och förväntar mig samma sak av dig.

Pris: 12 500 kr/månad. I detta ingår vatten, värme, el och 100 mbit fiber. Möjlighet till förråd kan öppna sig.

Bilder kommer givetvis mailas efter initial kontakt och visning i senare skede.

Detta är en regelrätt uthyrning enl. stadgar som kommer göras med föreningens godkännande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel