Kungsbro Strand 21

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsbro Strand 21, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Lyxig New York-inspirerad studio-lgh i city
Lyxigt renoverad, fräsch och trendig New York-inspirerad studiolägenhet mitt i centrala Stockholm uthyres.

Ett vackert, lugnt sjöläge för city-själar längs med Klara sjö och Kungsholmens populära promenad- och joggingstråk utanför balkongen men med Stockholms Centralstation och citypulsen fem minuter bort. Sergels Torg, Hötorget och Stureplan nås inom en 10 minuters promenad. Närområdet har ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Lägenheten är stilfullt renoverad med ljusa ytskikt, luftig och öppen planlösning med ett generöst ljusinsläpp från balkongen och stora fönster. Den inredda, rogivande och avslappnade balkongen med morgon- och eftermiddagssol, soffa, gräsmatta och bord blir ett bonusrum på sommaren perfekt för brunch i solen, sommar middagar och sena mingelkvällar med utsikt över sjön och citylivet runt hörnet. Köket är fullt utrustat, med bra förvaring och med en öppen och inbjudande köksö för middagar i sällskap. Badrummet och den rymliga duschen ger ett varmt utomhuslikt intryck av de sten beklädda väggarna och växterna. För att nå ytterligare högre höjder finner du den gemensamma gräsbelagda takterrassen med magnifik utsikt över city, Klara sjö och Stadshuset.

Uthyres minst ett år fr.o.m. Januari 2018 fullt möblerad med säng, garderob, förråd och cykelplats. Uthyres till rök- och husdjursfri ordnad person. Skicka ett mail och berätta mer om dig själv för en visning av lägenheten!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm