Kungsholms Strand 139

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsholms Strand 139, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Etta på Kungsholmen uthyres tillsvidare
Jag kommer hyra ut min lägenhet på Kungsholms strand från och med den 1 augusti, lägenheten hyrs ut fullt möblerad. Det är en ljus fin lägenhet 1 rum och kök på 37kvm med balkong i fritt söderläge, högt upp i huset med sol från morgon till kväll. Lägenheten har bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, mikro, kaffemaskin och tv i både kök och vardagsrum. Det finns även väldigt bra förvaring med en mindre klädkammare samt två stora garderober. Den uthyres fullt möblerad med ett fullt utrustat kök.

Jag kommer att börja hyra ut lägenheten i 12 månader med 3 månaders uppsägningstid från båda håll, finns även chans till förlängning.

Jag söker en lugn och ordningsam person eller ett par som är rök och djurfria, även företag kan jag tänka mig att hyra ut till. Personen/personerna ska även vara utan betalningsanmärkningar samt ha en fast inkomst och ostraffad/ostraffade.

Det som ingår i månadsavgiften är värme, vatten, bredband, bostadsrättstillägget, IP-telefoni samt kabel-tv. El betalas separat efter egen förbrukning. Jag kommer ta ut en deposition på 12000kr som återfås när man flyttar ut om inga skador på lägenheten uppstått.

I området finns bussar samt blå och grön tunnelbana på bara några minuters avstånd, det är även en kort promenad till både flygbuss och Arlanda express. Utanför porten finns en härlig motionsslinga längs vattnet som går längs hela Kungsholmen och som även tar dig till härliga Hornsbergsstrand där man kan bada. På bara några minuter tar du dig även till både rörstrandsgatan, Fridhemsplan och västermalmsgallerian.

Skulle detta låta intressant maila och berätta lite om dig/er så återkommer jag med mer information MVH Frida Jakobsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm