Kungsholms Strand 181

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsholms Strand 181, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Ljus etta med öppen planlösning & balkong
Beskrivning:
Fantastiskt läge på Kungsholmsstrand med närhet till Västermalsgallerian, restauranger och butiker på fridhemsplan. Välplanerad 1a med öppen planlösning och balkong mot lugn innergård. Byggår 1930 med tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, vackra 6-glas fönster och generös takhöjd.

Möblerad:
Lägenheten hyrs ut fullt möblerad, det här är inte förhandlingsbart eftersom att jag inte har möjlighet att magasinera mina möbler.

Uthyrningsperiod:
Lägenheten hyrs ut för en längre tid med kontrakt som förnyas var 6e månad, anledning till uthyrningen är att jag studerar på annan ort de kommande 3 åren.

Trivselregler:
Du som hyr får ej ha husdjur eller röka i lägenheten.

Du som hyr:
Du förväntas ha en fast inkomst och kunna styrka det med anställningsbevis, tidigare referenser från hyresvärd kommer att begäras. Om ni är ett par som vill bo i lägenheten kommer ett hyrespåslag på 2000 kr, hyran blir då 14 000.

Mindre Reparation:
En mindre reparation av taket i badrummet (pga vattenläckage från våningen ovan) genomförs för tillfället, badrummet och övriga delar av lägenheten kan användas under reparationen, bilderna i annonsen är tagna 11 okt 2016 medan reparationen pågår.

Inflyttning & Visning
Inflyttning 1a november (datum ej förhandlingsbart, vill du flytta in senare utgår hyra from 1a nov).
Deposition på 2 månaders hyra, uppsägningstid 2 månader.
Visning Lördag 15e oktober 16.30-18.30, jag bor inte i Stockholm och har bara möjlighet att visa lägenheten vid det här tillfället.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm