Kungsholmsgatan 9

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsholmsgatan 9, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 1:a lugnt och mycket centralt
Då jag ska arbeta utomlands hyr jag ut min etta i centrala Stockholm. Den ligger ett stenkast från Centralstationen, i det lugna området Kungsklippan på Kungsholmen.

Bostaden hyrs ut möblerad, inkl. husgeråd, men har ni några egna grejer ni vill få plats med så kan vi säkert göra plats för dem. Tillträde i augusti/september. I avgiften ingår värme, vatten, el och sophämtning. Jag vänder mig endast till personer som har för avsikt att hyra lägenheten för en längre tid

LÄGENHETEN:
Man möts av en öppen planlösning med nyrenoverat öppet kök, balkong och säng som står avskild från rummet. Balkongen får solljus hela dagen. Många smarta förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Badrummet är fullt utrustat. Föreningen tillhandahåller en fantastiskt välskött tvättstuga. Det går alltså bra att bo här antingen själv eller som par tack vare planeringen.

HYRA:
Hyran ligger på 12 500 kr/månad inkl. el, vatten, värme, Internet,
TV-basutbud. Deposition på 2 månadshyror. Inflyttning i början av september och lägenheten hyrs ut då jag ska arbeta utomlands minst ett år.

OMRÅDET:
Kommunikationerna är mycket goda. Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset (blå linjen). Från utgång Kungsholmsgatan (i samma fastighet som First Hotel Amaranten, se karta) finns det hiss upp till Kungsklippan.
Det är gångavstånd till T-Centralen/Centralstationen, som är knutpunkten för alla tunnelbanelinjer, pendeltåg och tåg inkl. Arlanda Express. Du kommer dit antingen via Kungsbron eller om du går Kungsholmsgatan fram till bron över Klara sjö (Klarabergsbron).
Det finns också flera busslinjer i närheten, t.ex. 3, 40 och 62 på Hantverkargatan, 56 på Kungsholmsgatan och 1 och 69 på Fleminggatan. Men vart du än ska i City kan det enklaste och trevligaste vara att promenera den lilla biten dit.

Renoveringen + fler bilder på renoveringsfirmans hemsida: http://dekabygg.se/ under "Köksrenovering"

Kontakta mig gärn för frågor och om du vill boka visningstid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm