Kungsklippan 11

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsklippan 11, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Lugn och fräsch 1:a på Kungsholmen med utsikt
Hyresgäst sökes till välplanerad och fräsch 1:a på Kungsklippan på Kungsholmen. Passar perfekt som övernattningslägenhet i och med det centrala läget. Lägenheten är belägen på våning fyra (blir i praktiken våning sex) med mycket fin utsikt över Stockholms takåsar från det stora ljusinsläppet.

Lägenheten är 27 kvm och i mycket bra skick. Tvättstuga finns i huset. Väldigt bra läge med promenadavstånd både till Norr Mälarstrand och city. Därmed närhet till mataffärer, små butiker, apotek, Systembolaget mm. Det finns även många trevliga restauranger och barer i närheten. Tunnelbana Rådhuset ligger 50 m från porten. I och med husets höga belägring är det väldigt lugnt på gator utanför och inget som stör, lägenheten ligger dessutom mot innergården.

Jag söker hyra ut från första februari till sista maj 2016, exakta in- och utflyttningsdatum kan diskuteras. Detta till en kostnad på 12 000 kr i månaden med en månadshyra i deposition som återbetalas vid hyresperiodens slut. Lägenheten hyrs ut möblerad och i hyran ingår värme, vatten, el, bredband 100 Mbit/s och TV med Tivo.

Jag söker en pålitlig hyresgäst som är djur- och rökfri. Vid intresse hör av dig via mail med en kort presentation.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm