Kungsklippan 11, 4Tr

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsklippan 11, 4Tr, Stockholm

Hyra:

13000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Lugn och fräsch 1:a på Kungsholmen med utsikt
Hyresgäst sökes till välplanerad och fräsch 1:a på Kungsklippan på Kungsholmen. Passar perfekt som övernattningslägenhet i och med det centrala läget. Lägenheten är belägen på våning fyra (blir i praktiken våning sex) med mycket fin utsikt över Stockholms takåsar från det stora ljusinsläppet.

Lägenheten är 27 kvm och i mycket bra skick. Tvättstuga finns i huset. Väldigt bra läge med promenadavstånd både till Norr Mälarstrand och city. Därmed närhet till mataffärer, små butiker, apotek, Systembolaget mm. Det finns även många trevliga restauranger och barer i närheten. Tunnelbana Rådhuset ligger 50 m från porten. I och med husets höga belägring är det väldigt lugnt på gator utanför och inget som stör, lägenheten ligger dessutom mot innergården.

Jag söker hyra ut från första juni 2016 till sista maj 2017. Detta till en kostnad på 13 000 kr i månaden med en månadshyra i deposition som innebär utebliven hyra sista månaden. Lägenheten hyrs ut möblerad och i hyran ingår värme, vatten, el, bredband 100 Mbit/s och TV. Köket är fullt utrustat med porslin och övriga köksredskap.

Jag söker en pålitlig hyresgäst som är djur- och rökfri. Vid intresse hör av dig via mail med en kort presentation.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm