Kvarnhagsgatan 67

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvarnhagsgatan 67, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6061 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Typ av bostad
Kompiskontrakt
Den här lägenheten upplåtes till två kompisar som har för avsikt att bo ihop. Båda sökande ska uppfylla ålderskravet 65 år eller äldre.
Om kontraktet
Boendetid:
Från: 2016-09-01
Till: Max 4 år
Kompiskontrakt förmedlas med utgångspunkt från kötiden hos en köande som vill dela lägenhet med en medsökande. Kompisen blir medhyresgäst på hyresavtalet på samma villkor som den initialt köande.
Tänk på att du behöver en medsökande i din anmälan hos Bostadsförmedlingen för att kunna bli godkänd för den här bostaden.
Vid tecknande av detta kontrakt avsäger ni er besittningsskyddet.
Då bostaden är reserverad som kompislägenhet för 65 + med begränsad kontraktstid innebär det att du inte har rätt att byta eller överlåta bostaden. Du ersätts inte med annat kontrakt efter att hyrestiden tagit slut.
Du behåller din kötid hos bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 1955.
Fastigheten är stambytt 2005.
Bostaden är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.
I den aktuella bostaden tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat Valfritt lägenhetsunderhåll (VLU). Läs alltid den länkade informationen om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Hässelby gård som ligger cirka 480 m från lägenheten. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Lägsta tillåtna ålder: 65
Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Lägenheten är en seniorbostad vilket innebär att endast köande som har fyllt 65 år kan boka intresse på lägenheten. Inga hemmavarande barn accepteras.
Kontraktet för seniorlägenhet innehåller en klausul som begränsar rätten att överlåta hyresrätten eller upplåta lägenheten i andra hand.
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm