Kvistbrogatan 22, Stockholm

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvistbrogatan 22, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-08-01

Hyra:

7142 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

62 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 1958.
Fastigheten är ombyggd 2008.
Bostaden är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.
I den aktuella bostaden tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat Valfritt lägenhetsunderhåll (VLU). Läs alltid den länkade informationen om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.
Tillgänglighet
Bostaden nås utan trappsteg från entré. Sökande med särskilda behov av tillgänglighet bör dock alltid undersöka förutsättningarna på plats
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Rågsved som ligger cirka 620 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Stockholm