Länsrådsvägen 4

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Länsrådsvägen 4, Stockholm


Hyra:

30000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

118 m2


Beskrivning

Nybyggt radhus Enskede
Nybyggt radhus i två plan i idylliska Enskede uthyres i 12-13 månader fr och med juli 2016.
Möblerat!
Ett mycket fint och modernt arkitektritat radhus med mycket hög kvalitet.
Nedre botten:
Rymlig hall med plats för ytterkläder, samt ett snyggt badrum med dusch och wc. Öppen planlösning mellan fräscht och modernt kök och vardagsrum. Hela entréplanet badar i ljus tack vare ljusinsläpp i två väderstreck. Köket från Vedum har ett stort matbord med plats för 8-10 personer. Från köket är det skjutdörrar med glas från golv till tak ut till uteplatsen på entrésidan.
Ljus och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är möblerat med soffgrupp och soffbord samt tv. Från vardagsrummet tar man sig ut till den trä- och stenbelagda uteplatsen mot baksidan. Hela entréplanet värms upp med golvvärme.Uteplatsen och den grönskande innergården bjuder på stora sociala ytor med gott om lekplats för barn i alla åldrar.

Övre plan:
Via trappen kommer man upp till bostadens mer privata sfär som består av tre fina sovrum, stort badrum och en stor möblerad hall som badar i ljus genom stora fönsterpartier. Hallen som fungerar som ett tv-rum har en takhöjd på ca 4 meter. Från de två sovrummen mot baksidan är det fransk balkong. Badrummet andas total fräschör med badkar, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme..

Uppvärmning: Frånluft värmepump

Ingår: bredband (fiber), 27 tv-kanaler (fiber), kallvatten, sophantering, snöröjning, parkeringsplats med motorvärmare, ev städning varannan vecka, möblerat

Allmänt om området: Omtyckt och attraktivt villaområde strax söder om Stockholm City (5 km till Södermalm, 8 km till Gamla stan, 10 km till Stockholms central). Radhusen ligger i ett mycket lugnt och barnvänligt område invid världsarvet Skogskyrkogården. Promenadavstånd till buss (100 m), tunnelbana (grön linje), centrum, förskolor och skola, naturområde och Nackareservatet. Cykelavstånd till city med cykelväg hela sträckan. Nära till utomhusbad (Flaten, Söderbysjön, Hällas) och inomhusbad (Eriksdalsbadet). Nära till Södersjukhuset (SöS).

Huset är ledigt från 2016-07-01 - 2017-07-31 Förskottshyra och tre månaders deposition vid kontraktskrivning.

VIKTIGT: Fast jobb, inga betalningsanmärkningar, bidragsoberoende, samt goda referenser krävs .
Ej rökare och ej husdjur
Uppsägningstid; tre månader

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm