Lidnersgatan 5

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lidnersgatan 5, Stockholm


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Veckopendlare sökes till Lägenhet
Rum / del i lägenhet för veckopendlare i Kristineberg på Kungsholmen. Bara 4 minuters promenad till tunnelbanan och alla tänkbara affärer och serviceställen. Jag bor i en trea på första våningen i ett välskött höghus med en lugn innergård. Alldeles nära finns promenadstråk som går på Kristinebergs klippor ner mot Hornsbergs strand, även kallad Hornsbergs riviera. Där finns många restauranger och kaféer. ICA Lindhagen ligger också på promenadavstånd.

Jag hyr ut ett möblerat rum på ca 10 kvm med fönster mot innergården. I rummet finns en säng, en bokhylla, ett litet bord och ett arbetsbord med stol. Jag hyr gärna ut rummet till en student eller någon annan som inte behöver ha tillgång till lägenheten under veckoslutet. I hyran 3800 kr per månad ingår el, vatten och bredband. Självklart får du tillgång till alla gemensamma utrymmen, alltså till mitt kök, badrummet och vardagsrummet med tv. Jag har en balkong och det finns en bokningsbar tvättstuga i huset. En månads hyra i förskott.

Själv är jag en lugn och vänlig yrkesarbetande man i 60-årsåldern. Skriv gärna till mig och berätta lite om dig själv först, så får vi komma överens om ett tillfälle då du kan titta på rummet.

Please notice that I only rent out the room to people who stay somewhere else during the weekends.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm