Lidnersplan 6

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lidnersplan 6, Stockholm

Hyra:

11500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Etta med panoramautsikt i Kristineberg
Uthyrningsperiod: 2015-11-01 - tillsvidare

En mycket behaglig etta på 35 kvm på våning 5 (av 6) utan insyn med balkong och makalös utsikt över Ulvsundasjön. El, tv och trådlöst bredband (100Mbit) ingår i hyran. Cykelparkering utanför porten och bilparkering (gratis kvällar och helger) tillika MC-parkering finns det gott om i hela boendeområdet. T-bana Kristineberg (gröna linjen) ligger 5 minuters promenad bort, och T-bana Stadshagen (blå linje) ligger 15 minuters promenad bort. Både Coop Nära (5 minuters promenad) och ICA Maxi Lindhagen (10 minuters promenad) ligger mycket nära tillhands liksom även en hel rad med gym- och friskvårdsanläggningar.

Lägenheten har stort kök med alla nödvändiga bekvämligheter, även diskmaskin. Möblemanget inkluderar matbord och fyra stolar. Även köksmaskiner och -verktyg av allehanda slag tillika gott om förvaringsutrymme finns tillgängligt. I vardags-/sovrummet finns en tresitssoffa med schäslong, 46-tums platt-tv, ett skrivbord och ett sängskåp med en 140cm bred säng. Garderober och skåp för allehanda förvaring finns även i vardags-/sovrummet. Badrum med toalett och badkar. Tvättstuga finns i entréplan och har 2 stora tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 stor torktumlare och mangel.

Trots närheten till Bromma flygplats märker man inte av flygtrafiken nämnvärt. Området och trapphuset är väldigt lugnt, störande ljud är väldigt sällsynt. Gångavstånd till vatten- och grönområden i Kristineberg, Fredhäll och det i växande popularitet Hornsberg med strandpromenad och många restauranger. För barnfamiljer finns en mindre lekplats på gården samt en större lekplats nere vid vattnet och en mycket stor lekplats vid tunnelbanan.

Hyrs ut till rökfri hyresgäst.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm