Lillåvägen 55

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lillåvägen 55, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-12-16


Hyra:

5950 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 1954 och stambyttes 2013.
Bostaden kommer att renoveras innan inflyttning och i samband med detta ges den nya hyresgästen möjlighet att göra färgval. I besiktningsprotokollet framgår exakt vilka åtgärder som kommer att genomföras.
Bostaden är ansluten till bredbandsnätet vilket ger dig ett brett utbud av möjliga tjänster. I fastigheten finns också telenät och kabel-tv-nät.
I den aktuella bostaden tillämpar Stockholmshem ett underhållssystem kallat Valfritt lägenhetsunderhåll (VLU). Läs alltid den länkade informationen om så väl underhållssystemet som aktuella hyrestillägg.
Tillgänglighet
Lägenheten är delvis tillgänglighetsanpassad.
Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats.
Om hyran
Den angivna hyran avser 2016 års hyresnivå.
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Titta på exempelritningen som finns i annonsen för att hjälpa dig bestämma om du är intresserad att flytta in utan visning.
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Bagarmossen som ligger cirka 80 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm