Lindhagensgatan 69

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lindhagensgatan 69, Stockholm


Hyra:

9487 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Kungsholmen - 1 rok - 3 mån - 9 488 kr/mån
Uthyres under sommaren, juni - juli - augusti

Ljus 30-tals etta med närhet till allt man behöver. Två trappor upp finns lägenheten med stora fönster som vätter mot en lugn och mysig innergård. Dessutom har du tillgång till en gemensam balkong där solen strömmar in under alla sommar månaderna. Lägenheten är rymlig för att vara en 22 kvm då den är riktigt välplanerad, en tak höjd på ... bidrar också till en luftig känsla.

Sovrummet/matrummet har en 120 cm bred säng med sängbord och sänglampa. Här finns även en bokhylla och välutrustad ikea garderob. Ett vackert 1900-tals runt matbord är placerat framför fönstret med fyra tillhörande stolar. I taket lyser en mässingskrona.

Köket har precis som huvudrummet ett högt fönster som vätter mot innegården. Här finns en kyl med ett frysfack, diskbänk, mikrovågsugn och gasspis samt fläkt. Ett original serveringsskåp pryder högra väggen från golv till tak där kastruller, glas, tallrikar mm får plats. Liknande skåp sitter även i hörnet ovanför diskbänken med gott om utrymme för varor som förvaras i skafferit.

Toalett och duschen är separerade men ligger vägg i vägg. Båda dörrarna är vackra original dörrar med charmiga lås. Badrummet är utrustat med spegel, badrumsskåp, handfat, handduks hängare och naturligtvis en toalett.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm