Lindhagensgatan 69

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lindhagensgatan 69, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Nyrenoverad etta på centrala Kungsholmen
På populära Thorildsplan finner du denna nyrenoverade och stilrena lägenhet med optimal planlösning. Trevligt välkomnande hall med god avhängningsyta och två inbyggda garderober för maximal förvaring. Hallen öppnar upp till köket där alla bekvämligheter i form av både integrerad diskmaskin och en rymlig kyl samt frys finns.

I rummet finns ett stort fönster som ger en härlig känsla av rymd. Rummet är perfekt placerat för både soffgrupp och säng. Lägenhetens badrum är kaklat och förutom WC samt dusch finns här även tvättmaskin.

Här bor du i ett eftertraktat område mitt på Kungsholmen. Utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans både gröna och blåa linje endast några minuter från lägenheten. I närheten finner du bland annat Lindhagens galleria, Rålambshovsparken, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian. Ett ultimat läge med storstadspulsen runt hörnet.

Lägenheten hyrs ut omöblerad från och med 1a maj i minst 6 månader med möjlighet till förlängning. 3 månaders uppsägningstid från vardera håll och en månadshyra i deposition.

Skriv ett mail och berätta om dig själv vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm