Lingvägen

Stockholm
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lingvägen, Stockholm


Hyra:

24000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

175 m2


Beskrivning

Toppenvilla nära Eurovision Song Contest
Varmt välkommen att hyra detta mysiga och moderna hus i Enskede under Eurovision Song Contest!
Huset uthyres endast under perioden sö 8 maj-sö 15 maj.
En promenad på ca 4 min tar er till närmsta t-ban och från denna tar det 10 min till Globen!
Huset har 8 rum varav 6 rum är tillgängliga för uthyrning. Köket är stort med all tänkbar utrustning som behövs. Det övre planet har glasveranda, 4 rum och kök samt tillgång till toalett. Det finns 2 rum med enkelbäddar på övre delen. I källaren finns ett rum med tvättdel/bastu med dusch samt ett separat badrum med dusch och toalett. 1 större sovrum i källaren med Hästens dubbelsäng och garderober samt 1 mindre sovrum med 2 bäddar.
6 sängar totalt + 3 extrabäddar (soffan 2 st samt bäddfåtölj i övre delen av huset)
Ni har tillgång till bastu, tvättmaskin/torktumlare, inglasad veranda, ett stort vardagsrum med en stor härlig loungesoffa med plats för 8-10 personer. På vår satellit tv kan ni välja mellan ca 200 kanaler och ni kan vila på en skön grön gräsmatta med träd och buskar.
Det finns även en TV i köket. Det finns utrymme för 3 bilar på parkering direkt i anslutning till huset. Det är promenadavstånd till Ica respektive Coop samt till restauranger i närheten.
Välkomna att maila om ni har frågor. Vi är måna om att Ni ska trivas och likväl att Ni är rädda om vårt boende varför vi gärna vill ha personlig kontakt med Er innan ankomst.
Hyran erläggs på så sätt att handpenning på 5000 kr sätts in 2 veckor innan ankomst och totalt belopp en vecka innan ankomst. För perioden tar vi ut en avgift på 24 000. De 5000 kr betalas tillbaka då allt är återställt i sin ordning efter utflytt.
Välkomna att höra av Er! Helst via mail eller sms så ringer jag/vi upp Er.
Med vänlig hälsning Marina och Janne

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm