Linnégatan 98

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Linnégatan 98, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Rum till inneboende uthyres
Jag har ett rum (R på planlösningen) på slutet av Linnégatan att hyra ut. Hyrestiden är flexibel. Dock minst sex månader inklusive uppsägningstid (som är två kalendermånader) men gärna längre. Två depositioner ska föras över. Inflyttning 1:a april eller senast 1:a maj.

Det finns en 140 cm bred säng, ett skrivbord, förvaringsutrymme under sängen samt en liten garderob. Rummet har en egen ingång samt passage genom lägenheten till kök, badrum och vardagsrum. 

El och vatten ingår. Självklart får hyresgästen tillgång att nyttja allt annat i lägenheten förutom det andra sovrummet. Max en person får hyra rummet. Internet kan gästen fixa genom att t.ex. koppla upp laptopen mot sitt mobila bredband. Det går också att koppla internet genom telefonjacket. Tyvärr så är jag juridiskt ansvarig för alla aktiviteter som sker på mitt wifi enligt Comhem.

Lägenheten är en liten trea. Jag bor med Jonas i det andra sovrummet. Min facebook är Robin Granholm (Östermalm) och hans Lisra Jonas Nilsson. Vi jobbar olika tider så det är alltid någon hemma dygnet runt. Vi brukar sällan spela hög musik eller störa den inneboende. Vi har ibland kompisar över men inte så att det märks. Vi försöker ha ordning och reda i köket och städar efter oss så att alla ska trivas.

Jag bifogar ett standardkontrakt för inneboende:

http://bostad.karservice.se/assets/Mallar-hyresjur idik/Hyreskontrakt-for-inneboende.pdf

Här kommer särskilda bestämmelser för just detta rum för alla parters trygghet:

http://speedy.sh/BcyN5/Sarskilda-bestammelser-Linn egatan.pdf

Här har jag lagt upp en PDF med bilder från hela lägenheten förutom vårt sovrum:

http://speedy.sh/SKRTU/Bilder-lagenhet-Linnegatan. pdf

Tyvärr är det många som svarar på sådana här annonser, särskilt innanför tullarna. Jag kan tyvärr inte svara på alla men kommer att göra det på alla som verkar intressanta. Jag kommer vilja lösa det så snart som möjligt så jag kan tänka på annat. Här kommer en PDF på både bra och dåliga svar som guide för vissa:

http://speedy.sh/MfEY9/Bra-annonser.pdf

-Jag är väldigt flexibel och öppen för människor och förslag men inget som står i annonsen går att tulla på. De som kan flytta in 1:a april är prioriterade men inte avgörande. Det är ok att svara på FB.

Hoppas vi hörs !

/R

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm