Ljusstöparbacken

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ljusstöparbacken, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Ljus 2a i Gröndal, 58m²
Lägenheten är tillgänglig från 1 juni eller tidigare om så önskas. Den hyrs ut minst 2 år pga arbete på annan ort.

Hela lägenheten är i mycket gott skick. Varsamt renoverad med bibehållna detaljer från 50/60-talet. Ytskikt i kök och sovrum är nyrenoverade senaste året. Badrummet är stambytt -13 och har takdusch och golvvärme. Ljust vardagsrum med panoramafönster och en helt fantastisk utsikt över staden. Mysig balkong i anslutning till vardagsrummet, även den med fantastisk utsikt. Rymlig hall med klädkammare som ger gott om förvaring. Stor och grön innergård med flera grillplatser och sittgrupper.

Lägenheten hyrs ut möblerad med bla soffa från bolia, 160-säng inköpt senaste året, husgeråd, vinkyl. Om det finns önskemål om egna möbler går det att diskutera. El och bredband (1000/1000) ingår i hyran.

Lägenheten ligger på Ljusstöparbacken. Fem minuter till Tvärbana i Gröndal och 10 min promenad till T-bana i Liljeholmen där det tar 10 min att komma till T-centralen. Fem minuter till dopp i sjön Trekanten. Tio minuter till rekreation i Vinterviken.

Lägenheten lämpar sig väl för ett par men även enskilda hyresgäster är välkomna. Rök- och djurfri är ett krav. En månadshyra i deposition. Då jag inte kommer flytta tillbaka till Stockholm på minst två år ser jag gärna att min hyresgäst planerar att stanna en längre period.

Är du intresserad eller har frågor så skriv ett email och berätta om dig själv så hör jag av mig!

Nice two room apartment in Gröndal for rent for at least two years. Available June 1 or sooner. Newly renovated. Fantastic view over the city. Furniture, electricity and Internet included in rent. A ten minute walk to the subway at Liljeholmen. No smokers or pets. One month rent requested for deposit. Please write me an email if interested.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm