Lorensbergsgatan 1

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lorensbergsgatan 1, Stockholm


Hyra:

15525 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Beskrivning

Hornstull - 2.5 rok - 5 mån - 15 525 kr/mån
Lägenheten är en 2:a på 69 kvm med originaldetaljer. Genomgående högt i tak 2,8 m. Huset är från 20-talet, lugnt och trivsamt nära vattnet och Långholmen. Barnvänligt.

VIKTIG INFORMATION: Behov av tillträde finns enligt ök i mars under ca 2 veckor. Uppsägningstid: 1 månad.

Den möblerbara hallen har gott om plats för ytterkläder. Kan användas som arbets- eller läshörna. Stort sovrum på 18 kvm med balkong mot gården, västerläge. Vita trägolv och en inbyggd garderob.Vardagsrummet är 21 kvm stort med fönster mot en lugn gata utan nämnvärd trafik. Trägolv samt tak och väggar vitmålade i december 2014.

Serveringsgång i original leder in till köket med matplats och som är på ca. 14 kvm. Utrustat med kombinerad kyl och frys, gasspis och diskmaskin. Platsbyggt skafferi erbjuder gott om förvaringsutrymme. Fräscht ljust badrum med golvvärme, tvättmaskin och duschkabin. Renoverades 2006.

Hornstulls tunnelbana är 5 minuters promenad bort. Hållplatsen för busslinjerna 4, 40 och 77 ligger runt hörnet. I Hornstulls Galleria finns ett komplett utbud, mataffär, bagerier, restauranger, Systembolaget och klädaffärer. Närhet till Långholmens parkområde och badplats.

I hyran ingår vatten, värme, el, gas, internet, grundutbud av TV-kanaler.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm