Lötmogatan 7

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lötmogatan 7, Stockholm


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

32 m2


Beskrivning

Möblerad lgh 1,5 uthyres Midsommakransen
Lägenheten är en ljus och nyrenoverad 1,5 rok på 32 kvm som vetter ut mot en fin innegård. Den hyrs ut fullt möblerat inkl bl.a. säng och garderober i sovrummet, soffa, matbord och stolar, fult utrustat kök, diskmaskin, i ett kombinerat kök och vardagsrum, kaklat badrum med dusch. Gemensam tvättstuga finns i föreningen. Värme och el ingår i hyran. Ligger ca 5 min gångväg till tunnelbanestationen Midsommarkransen och mataffären Coop. Mysiga grönområden finns i närheten såsom Vinterviken och Årstaviken.

Lägenheten uthyres under 6 månader from i början av juli 2016 med möjlighet till förlängning. Hyran är 9500:- i månaden inkl. vatten, värme och el.

Krav
Uthyres till en lugn och ordningsam person med ordnad ekonomi som är rökfri och inte har några husdjur. Referenser önskas samt anställningsintyg.
1 månads hyra i deposition + första månadshyran betalas vid kontraktsskrivning sedan betalas hyran i förskott för nästkommande månad senast sista dagen i föregående månad. Depositionen återbetalas vid flytt såvida lägenheten återlämnas i det skick den togs emot.

Endast seriösa svar, per mail beaktas. Skriv en kort presentation vem du är!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm