Lotta Svärds Gränd 14

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lotta Svärds Gränd 14, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

2:a i Fruängen
Välkommen till denna mycket välplanerade 2:a i populära Brf Mälarhöjdsparken 1. Här kan man njuta av ett kvalitativt boende med bland annat pool på innergården. Bredband, kabeltv, värme och vatten är inkluderat i hyresavgiften (kostnad för el tillkommer). Lägenheten passar en skötsam person eller ett par som värdesätter ett modernt boende nära natur och citypuls. I lägenheten ryms idag öppet och ljust vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffa. Här finns dessutom bra möjlighet till förvaringen genom städskåp och garderob. Praktiskt och välplanerat kök med all önskad utrustning. Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring genom tre garderober och balkong mot innergården. Fräscht och rymligt badrum med tvättpelare och golvvärme.

I närheten finns Fruängens centrum med tunnelbana, bussar och ett stort utbud av varierande service. Endast 14 minuter till Slussen med tunnelbana. Promenadavstånd till grönområden samt joggingspår i Långbro park och badplatser vid Långsjön

Lägenheten hyrs ut till en skötsam person eller ett par med stabil ekonomi och inga husdjur. Hyrs ut delvis möblerad, 6 månader i taget med stor chans till förlängning. Deposition diskuteras efter visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm