Lövängsgatan 6

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövängsgatan 6, Stockholm


Hyra:

9540 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Par sökes till nybyggd lägenhet - kollektiv
Hej,

Jag heter Sarah och bor tillsammans med min pojkvän Jesper i en superhärlig lägenhet på 84,5 kvm i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Lägenheten har tre sovrum, varav ett är större och fungerar perfekt för två personer. Vi har ett härligt kollektiv här just nu men då jag kommer att börja arbeta i Göteborg i augusti behöver vi göra en liten rotation i kollektivet. Jesper kommer att flytta in i ett av enkelrummen och därför söker vi nu ett härligt par som uppskattar att dela en stor lägenhet tillsammans med Jesper och Johan. De båda kommer från Lidköping och är ett par riktigt sköna lirare på 23 år. Båda arbetar heltid som elingenjör och inom marknadsföring för event, de är lättsamma och glada personer som håller lägenheten i bra skick.

Rummet som vi har att erbjuda är helt nybyggd och ligger i det nya området i Stockholm, Norra Djurgårdsstaden. Perfekt läge med nära till stan, natur och mälaren. KTH ligger med gångavstånd och till stureplan tar det 5-6 minuter med buss eller cykel, annars en promenad på 12 minuter. Hemköp finns precis mitt emot lägenheten och vi bor med bra kommunikationer till alla tunnelbanelinjer eller direktbuss till slussen. För att inte missa att lägenhten har både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen lite roligare! Uppskattar man balkonghäng så har vi två stycken, varav en är inglasad och blir som ett extra vardagsrum. Annars är lägenheten rymlig för att bo fyra personer under samma tak och känns inte trång alls. Vi trivs riktigt bra här och tror verkligen att ni skulle göra detsamma!

Vi söker er som har bott i kollektiv tidigare eller kan tänkas veta vad det innebär, gillar att ha ordning omkring sig och lämna ytor så som att ni själva vill att de ska se ut när ni är där. Vi hoppas framförallt att hitta ett härligt och lättsamt par som inte har svårt att känna sig som hemma!

Rummet som vi vill hyra ut är möblerat med en dubbelsäng, skrivbord och garderob. Vi hyr ut rummet (minst 6 månader) tillsvidare med uppsägningstid på 2 månader med inflytt 1 september!

Vi hörs!
Sarah, Jesper & Johan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm