Lövängsgatan 4

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövängsgatan 4, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

7 m2


Beskrivning

Inneboende till lägenhet med hög standard
Hej bostadssökande! :)

Jag bor lite för stort och söker en trevlig person att dela lägenheten med.

För fler bilder på lägenheten och rummet, gå in här:
https://drive.google.com/drive/folders/0BzN-b5OEul 2NRVF6djlUWFJnWVk?usp=sharing

Lägenheten är väldigt fräsch, nybyggd med hög standard på 59 kvm. Den ligger i Norra Djurgårdsstaden och läget är toppen, går snabbt att ta sig in till stan och det finns stora grönområden i närheten. Finns många fördelar med att bo här, bl.a. diskmaskin (så slipper vi bråka om disken), tvättmaskin/torktumlare, snabbt fiber-internet, balkong, avfallskvarn och bra källsortering, ett stort hemköp precis utanför dörren (öppet 08-22).

Det är dock ingen regelrätt trea - rummet som hyrs ut kallas för loggia. Vad det faktiskt betyder vet nog ingen, men det har iallafall väldigt stora fönster och har skjutdörrar - utöver det är det ett vanligt rum på 7.1 kvm. Rummet hyrs ut omöblerat så du får fylla det med affischer på Justin Bieber om så önskas.

Resten av lägenheten är fullt möblerad och du får självklart använda allt - inte minst TV:n som har Apple TV och Chromecast redo för att plöja dina favoritserier. Köket är fullt utrustat med allt från gjutjärnspannor och tryckkokare till sorbetmaskiner, så gillar du att laga mat är det bara tuta och köra! Och om du är likasinnad så ser jag gärna att vi lagar mat tillsammans/åt varandra ibland :)

För att det ska funka bra så bör vi komma bra överrens. Självklart får du bjuda hem folk på t.ex. middagar eller fest ibland, och jag likaså. I den bästa av värdar så hänger den andra personen på, men oavsett visar vi varandra respekt.

Hyran är lite saftig (nybyggd hyresrätt) och jag tänker att vi delar den rakt av, så det landar på 5500 kr i månaden per person. Det tillkommer el, värme, vatten, bredband för ca 500 kr/person. Är du veckopendlare och är borta på helger kan hyran diskuteras. Vi gör så klart allting korrekt, skriver kontrakt, en månads deposition. Eftersom det kommer handla om personkemi så tycker jag inte att vi bestämmer någon fast längd på kontraktet utan använder uppsägningstid helt enkelt - fungerar det bra så fortsätter vi, annars har båda parter rätt att avsluta samarbetet :)

Tidigaste inflytt: när som helst!

Själv är jag en kille på 28 år, är ingenjör och jobbar på ett startup. Tränar ofta, men hemma blir det ärligt talat mycket tv-serier i soffan. Är renlig av mig och håller fint hemma. I övrigt gillar att spela musik (men gör det typ aldrig, så oroa dig inte), lära mig nya saker, dricka öl och äta god mat i trevligt sällskap (men vem gör inte det).

Du är förmodligen mellan 20-40 år, social, tjej eller kille spelar ingen roll. Skicka ett mail med en presentation av dig själv (var gärna lite personlig), så kan du väl komma förbi på en kopp kaffe så tar vi det därifrån?

Kom igen, det blir kul!
/Filip

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm