Lövängsgatan, Norra Djurgårdsstaden

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövängsgatan, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm


Hyra:

5810 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Två rum nyproduktion- Dela lägenhet med oss?
Här har du oss som har bott i alla olika konsultationer så som bilar, husvagnar, mitt i Stockholms kvällspuls och i kollektiv med härliga vänner. Nu har vi lyckats ordna ett förstahandskontrakt på en 4a i Norra Djurgårdsstaden där vi hoppas på en go stämning rakt igenom, med två sovrum över som vi har att erbjuda till två personer. Lägenheten är så pass ny så byggställningarna står fortfarande kvar men till 2 januari så ska den vara igång med varmvatten, schyssta möbler och färgglada gardiner. Jag, Sarah läser till inredningsarkitekt och ger mig på ett försök att ordna rummen som vi hyr ut med möbler, men det ska förstås kännas som ditt egna. Jesper är en glad livsnjutare, jobbar som bartender och löser inflyttningsdrinkarna.

Så är du, eller kanske även din vapendragare till vän sugen på ett härligt boende, på 84,5 kvm med två balkonger i det nybyggda området i Norra Djurgårdstaden, hör av dig till oss så ses vi antingen innan jul eller i mellandagarna. Just nu kikar vi runt i Australien och är hemma igen innan jul så enklast blir att höra av sig på ett mail till att börja med, om det inte önskas att lägga en bra peng på ett gott samtal.

Vi hoppas du hittar oss här och att du är en skön lirare, som gärna stannar en längre tid.

Hyran per rum är 5810kr, med en månads deposition och två månaders uppsägningstid. Lägenheten kommer vara så gott som möblerad i de rum vi hyr ut. Den bjuder även på grönområden och har du cykel eller busskort så kommer du till Kungsträdgården på tio snabba minuter. Annars finns röda linjen precis i närheten och för att inte glömma Hemköp.

Vi ses!
Sarah och Jesper

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm