Lövholmsvägen 19

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövholmsvägen 19, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

2,5a Liljeholmen / Gröndal
Fin, luftig 2,5a med öppen planlösning och härlig balkong i sydväst mot sjön Trekanten i Gröndal. Hela lägenheten förutom badrum renoverad 2012 med oljade valnötsgolv i hela lägenheten, modernt kök (med bl.a. induktionshäll och ångugn) och genomgående ljusa färger.

Klädkammaren ombyggd till en liten barnkammare med platsbyggd våningssäng (bäddmått ca 160x80cm).

Lägenheten ligger bra till för kommunikationer och service precis på gränsen mellan Liljeholmen och Gröndal. Ett par hundra meter / 5min promenad genom fruktparken upp till liljeholmens centrum med mycket affärer och röd tunnelbana till Norsborg/Fruängen söderut och Mörby centrum/Ropsten norrut. Tvärbanan stannar utanför dörren vid hållplats Trekanten för lätt access till Alvik/Solna västerut och Gullmarsplan österut. 50 meter till sjön Trekanten med bad och fiskemöjligheter, ett par hundra meter till Mälaren och båtklubb och Hamncafé. Ta en 10min promenad över bron till Hornstull. Eller en promenad till mysiga Gröndals centrum. Eller en promenad runt sjön Trekanten eller lummiga Vinterviken...

Lägenheten hyrs ut möblerad 1/3 - 31/5. Eventuellt finns chans till förlängning av hyrestiden över juni och juli men det är i dagsläget inte säkert (dock på förhand godkänt av föreningen). Vill man lämna lägenheten en eller ett par veckor innan går det också bra men vi vill minst hyra ut till mitten av maj dvs 2,5 månader.

Det finns fiber in i lägenheten och 100/100mbit abonnemang ingår i hyran (likaså normalförbrukning av el). Gratis parkering finns på gatan och eventuellt kan vi även lämna vår parkering under hyrestiden.

Lägenheten ligger i ett bra hus med gympasal, bastu och matsal tillgängliga för alla boende.

Skriv och berätta om dig/er själv så hör vi av oss. Vi kommer att vilja träffas innan kontraktsskrivning så att vi alla får en chans att känna att det känns rätt.

Vi hörs!

Petter & Maki

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm