Lövsätragränd 49

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövsätragränd 49, Stockholm


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum i tvåa, sätra
ETT RUM att hyra, FRÅN 1 MARS, TILLS VIDARE, hyra 3800 kronor, i Sätra (röda linjen, en station innan Skärholmen, 18 min till T - Centralen), mycket nära T-bana, 3 min. att promenera till stationen, i en tvårumslägenhet. Rummet är stort (ca 20 kvm), ljust och möblerat (du får alltså INTE HA egna möbler eller alltför stora saker med dig). Sätra är ett relativt lugnt område, om det nu finns sådana längre i Sverige. Det finns många grönområden, promenadvägar och vatten på 15 minuters avstånd. I Sätracentrum finns mataffär, kiosk och restauranger.
Jag som hyr ut är en 60 årig pensionär, kvinna, har en hund (13 år, Jack Russell), så du får gärna ha en hund själv men tyvärr ej katt. Jag läser mycket, är intresserad av andlig utveckling och frågor som hör dit. Det innebär inte att du måste vara det, utan att jag kan nämna reinkarnation som någon självklart eller liknande. Jag talar flytande engelska och spanska, vilket innebär att du inte behöver kunna svenska.
Den jag söker är en ENSAMSTÅENDE (inga övernattande pojk- flickvänner, tyvärr), lugn person som är intresserad av ETT LUGNT BOENDE och ingen MATLAGNINGSFREAK som lagar olika maträtter varje dag (sorry, jobbigt!). Vi kommer att dela kök och badrum så du måste kunna hålla rent efter dig och hålla rent på ditt rum.
En månadsuppsägningstid från bägge sidor. En månadshyra i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm