Lugnets Allé Hammarby Sjöstad

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lugnets Allé Hammarby Sjöstad, Stockholm


Hyra:

160000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Penthouse Sickla Udde augusti - 15 december
Studiolägenhet på 41,5 kvm i Hammarby Sjöstad uthyres under tiden augusti - mitten av december till en eller två ansvarstagande personer med goda referenser. Högst upp i husets hörn ligger denna mycket trivsamma lägenhet med stora fönsterpartier i 3 väderstreck, och terrass i västläge med sol hela dagen till nedgång bakom Södermalm. Utöver terassen finns i öster en vädringsbalkong och i söder en fransk balkong.

Nyligen uppgraderat kök med induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin, glasmosaik och vinkyl. Tvättmaskin och tumlare i det rymliga badrummet. Fullt utrustat med allt som normalt hör till en bostad. 100 Mbit trådlöst.

Mycket centralt läge ca 10 minuter från Slussen med buss och mindre med tvärbanan till Gullmarsplan. Sjönära och promenadvänligt - ligger invid stora naturreservat. Många restauranger och gratis färja till Södermalm.

Svar endast via mail där du berättar om dig själv och anger kontaktuppgifter så vi kan höra av oss vid intresse. En månadshyra som deposition, vilken återlämnas vid hyrestidens utgång då lägenheten har samma skick som vid tillträdet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm