Lundagatan 36

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundagatan 36, Stockholm


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Toppenläge på Södermalm
Ljus och fräsch tvårumslägenhet på 46 kvm i gott skick uthyres tillsvidare eller enligt överenskommelse, precis som tillträde.

Lägenheten är jättemysig och fin på bästaläget av Södermalm, vid Zinkensdamm. I närområdet finns en uppsjö av trevliga restauranger, fik, barer och affärer. Samtidigt är området du bor i hur lugnt som helst!
Precis bredvid ligger mycket uppskattade Skinnarviksparken och med innerstans högsta punkt med sin panoramautsikt över Stockholm. Dessutom är det mycket nära till Tantolunden och Långholmen som kan avnjutas med stor fördel under sommaren.

Stort och ljust vardagsrum där det finns matplats och soffa samt balkong riktning mot Skinnarviksberget och sjöglimt tillika fantastisk morgonsol. Fullt utrustat arbetskök med diskmaskin och micro, separat sovrum med plats för 160 cm säng, badrum med dusch. Stora garderober med goda förvaringsmöjligheter. Tillgång till bra tvättstuga.

Föredrar att hyra ut lägenheten möblerad i längsta möjliga mån med undantag av sängen som jag gärna tar med mig.

Hyra 11500: -/månad (inkl. el, värme, vatten, 100mb bredband (wifi), försäkring, tv med kanaler. Hyran betalas i förskott. En månadshyra utgår i deposition och återfås vid tillbakalämnandet av lägenheten om allt är okej. Slutstädning ingår inte utan det ombesörjer hyresgästen själv eller anlitar städfirma.

Ser gärna ett lugnt, djur- och rökfritt samt skötsamt par med goda referenser. Dock maximalt två personer i lägenheten.

Mejla mig vilka du/ni är som önskar hyra, ålder, önskad hyresperiod samt andra förväntningar och andra fundeingar, så bokar vi visning. Jag har hyrt ut tidigare och mina hyresgäster har varit mycket nöjda och har sed mera köpt egen bostad i området. Det är viktigt att det känns bra för båda parter.

Självklart hör du av dig om du har några frågor eller funderingar, jag brukar vara bra på att lösa problem. :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm