Lundagatan 40A

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lundagatan 40A, Stockholm


Hyra:

13800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Funkis-2:a med söderbalkong nära Zinken, 1 år
Ljus, högt belägen funkistvåa med utsikt från balkong i söderläge i eftertraktade BeHoRi (Between Hornsgatan and Riddarfjärden), ett område helt utan aktiva vulkaner och på krypavstånd från såväl sunkhak som mer stekiga krogar, uthyres i till att börja med 1 år.

Tillträde: Någon gång från andra halvan av augusti, i vecka 33, kanske 16-18 aug eller så - i någonmån förhandlingsbart.

Bilden visar det bästa med lägenheten: det ljusa vardagsrummet med utgång till balkong mot söder. Just nu är lägenheten fylld med bråte som vi håller på att röja bland inför kommande flytt, så därför blir det inga fler bilder just nu. Det började dessutom bli lite mörkt, men jag kanske lägger upp mer bilder senare. Eller så kan jag skicka på begäran.

Det är en bra lägenhet i bra läge, men jag tänker inte översälja den. Köket och badrummet är t ex inte i nyrenoverat toppskick med typ valnötsoljeslipad korintisk marmor, men båda funkar helt okej i mitt tycke. Fin ekparkett i vardagsrum, hall och innerhall, men inte så bedårande plastgolv i köket (gasspis och gasugn, ingen diskmaskin) och trägolvsimitation i sovrummet.

Lägenheten ligger på låga till medelhöga ensiffriga minutantal av promenad från Skinnarviksparken, t-bana Zinkensdamm och från 4:ans busshållpIats på Hornsgatspuckeln, och följaktligen även ganska nära Hornstull.

Lägenheten ingår i bostadsrättsföreningen Marmorn, ritad av arkitekten Sven Wallander. Att det är en riktig arkitekt och inte nån random klåpare som ritat huset märks på att det är välplanerat och i smärre, smarta detaljer.

Lägenheten hyrs till att börja med ut i 1 år. Eventuellt kommer det finnas möjlighet att hyra lägenheten längre än så. Deposition: 1 månadshyra. Avgift för el och gas tillkommer.

Husdjur är tillåtna, men helst t ex inga primater, större savannlevande fyrfotadjur, eller jättestora hundar som springer omkring och river upp djupa fåror i parketten med sina stora vassa klor. Så kanske egentligen helst bara katter då. Och som vanligt måste föreningen godkänna uthyrningen, inklusive hyresgästen, men det ska nog gå bra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm