Luntmakargatan 54A

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Luntmakargatan 54A, Stockholm


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

3:a i Vasastan - 74 kvm - sept-nov
Fantastisk sekelskiftes-3:a i Vasastan med kakelugn och balkong uthyres från 1:a september till 30 november. Lägenheten är varsamt renoverad och kombinerar charm och funktion.

Lägenheten ligger på 1:a våningen med tillgång till hiss. Disponeras med stort vardagsrum med fungerande kakelugn och plats för soffgrupp och matbord, stort sovrum med utgång till balkong mot innegården och ett extra sovrum med plats för ytterligare säng eller skrivbord. Det finns även gott om förvaring med stor walk-in closet, nyrenoverat kök och stort badrum med tvättmaskin för bekvämlighet.

Lägenheten är perfekt belägen med lugnet på Luntmakargatan men med närhet till både Hötorget, Drottninggatan, Sveavägen, Handelshögskolan, Odenplan och Stureplan såväl som gångavstånd till T-Centralen.

Startdatum: 1:a september
Slutdatum: 30:e november

Bredband, el, värme, vatten och TV ingår i hyran.

Skötsam hyrestagare som hyr hela perioden sökes. Hyran betalas i förskott och vid tillträde erläggs en halv månadshyra i deposition.

Uthyres med enklare möblering eller ommöblerad (ej med möbleringen på bilderna, då vi kommer ha flyttat till nytt boende).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm