Lützengatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lützengatan, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Sekelskiftes Enrumslägenhet vid Karlaplan
När du kommer ut ur porten från denna bostad ser du Karlaplansfontänen till vänster belägen 140 meter bort. Läget är fantastiskt och vore det inte för mina fortsatta studier utomlands skulle jag inte vilja lämna denna lägenhet. Förutom den centrala placeringen i hjärtat av Östermalm inger den trädbevuxna gatan en rofull stämning och precis runt hörnet har du Fältöversten centrum, Karlaplans tunnelbana och tre matbutiker inom en radie av 170 meter.

Denna sekelskiftslägenhet är 27 kvadratmeter, 0,5 trappa upp. Det är ljusa väggfärger och vackra tidstypiska detaljer såsom hög takhöjd i vardagsrummet, fönster med djup nisch som vetter mot gatan, fiskbensparkett på golvet och takrosett.
Köket har gott om förvaring med skåp bakom luckor gjorda av Tibrokök i ek. Kyl med frysfack. Inbyggd mikro. Diskho i laminatskiva och dubbla spisplattor med fläkt ovanför. Ingen ugn.
Badrummet är helkaklat. Det finns handfat, WC samt spegelskåp. Duschhörnan har vikdörrar av glas och takdusch.
Bostaden hyrs ut med noggrant utvalda möbler som förstärker lägenhetens karaktär.

Bostadsförening är mycket välskött och välorganiserad. Trappstädningen sköts av inhyrt företag och I källaren finns ett ställe att slänga sopor och tidningar.

Lägenheten uthyres 1/10 i ett år med möjlighet till förlängning. Ömsesidig uppsägningstid på tre månader.
I hyran ingår allting, det vill säga värme, el, vatten, Comhems tv baspaket och bredband i 100Mbit/s.

Du skall vara ansvarsfull, skötsam, djurfri och rökfri. Depositionen är två månadshyror. Vid intresse skicka in en text om dig själv och ditt telefonnummer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm