Lyckselevägen 92

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: HEBA
Adress: Lyckselevägen 92, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-09-16


Hyra:

8703 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 1954 och ombyggd 2016.
Lägenheten är nyligen renoverad. Hall, sovrum och vardagsrum är helmålade. Parkettgolv i kök, hall, sovrum och vardagsrum.
Bostaden är utrustad med ett nytt kök, kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugn.
Badrummet är nyrenoverat med duschplats, förberberedelse för tvättmaskin, handdukstork, som dels är ansluten till fastighetens värmesystem samt dels värms med elpatron (debiteras då hyresgästens hushållsel) samt komfortvärmeslingor i badrumsgolvet (förbrukning via hyresgästens hushållsel).
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Hyra angiven i 2017 års nivå och kommer att gälla från avtalstecknande till 2017-12-31. Hyresöverenskommelse har träffats med Hyresgästföreningen även för år 2018 och 2019.
Förmedlingsinformation
Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Titta på exempelritningen och exempelbilderna som finns i annonsen för att hjälpa dig bestämma om du är intresserad att flytta in utan visning.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Vällingby som ligger cirka 830 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 420000
Max antal hushållsmedlemmar: 4
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 4 gånger årshyran.
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag, pension, sjukpenning, sjukbidrag, studiemedel eller A-kassa. Dock ej försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag).
Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser
Hyresvärden tillämpar en särskild inkomstregel för ålderspensionärer som innebär att din totala inkomst brutto skall uppgå till lägst 3,5 gånger årshyran.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Huvudsökande ska uppfylla inkomstkravet själv. Undantag kan göras för sammanboende par som varit folkbokförda på samma
adress minst ett år eller stått som sökande tillsammans i minst ett år.
Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt uppdragsavtal från mäklare, försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm