Mae Phim, Thailand

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mae Phim, Thailand, Stockholm

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

154 m2


Beskrivning

Mae phim, Blue mango
Vi hyr ut vårt fina hus som ligger beläget vid en underbar strand i Mae phim, Thailand. En kort promenad till strand, mataffär, bageri, restauranger, massage och skräddare. Huset ligger i en "gated community" med underbara trädgårdar, vakter dygnet runt och trevlig personal. Området har två poolområden varav ena ligger precis utanför vårt hus och brukar vara väldigt lugn, den andra poolen har en barnpool i anslutning.

Det är ett tvåvåningshus. På övervåningen finner man 1 stort master bedroom med dubbelsäng och tillhörande badrum. 1 till stort sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum och en balkong med havsutsikt. Ett allrum med tv och dubbeldörrar ut till en fantastisk altan. På nedervåningen är det öppen planlösning, med ett fullt utrustat kök, diskmaskin, spis, micro och allt man kan behöva. Ett badrum till och matsal och sällskapsyta, dubbeldörrar ut till ytterligare en altan och där sitter man med utsikt över poolen. På baksidan av huset har vi vår tvättmaskin som är helt ny och fungerar jätte bra. Trädgårdarna på Blue mango är som sagt helt underbara och känt för att det är så välskött.

Mae phim är ett underbart ställe som ligger ca 2 timmar bilväg från Bangkok. En fantastisk strand och strandpromenad som sträcker sig långt bort. Längs hela denna sträcka finns restauranger överallt, väldigt bra priser även på dom lite lyxigare restaurangerna. Av egen erfarenhet så är vi alltid nöjda med maten och njuter verkligen när vi är i Mae phim.
Vi tipsar självklart om våra guldkorn och vi ordnar såklart med transfer från flygplats om så önskas. Vi hjälper även till om man vill hyra moppe eller vart man ska vända sig för att få bästa service om man vill göra någon liten utflykt. På Blue mangos kontor jobbar personal som ser till att er vistelse ska bli den bästa, där kan man komma med frågor och dom ordnar städning m.m. Det finns många områden i Mae phim men enligt oss så ligger Blue mango bäst till då det är ett stenkast från strand och allt man behöver och kan till & med klara sig utan bil eller moppe om man gillar att promenera. Vi har alltid haft bra väder när vi är i Mae phim, väldigt få regndagar per år om man jämför med andra ställen. Så högst troligt är det garanterat sol när man kommer ner vilket är underbart!

Vi är en barnfamilj så området och huset är väldigt barnvänligt och barnstol finns tillgängligt. Även luftmadrass och bäddsoffor om man är några fler som önskas hyra.

Priset varierar beroende på hög eller lågsäsong.
Lågsäsong 5000:- vecka april-september
Oktober-mars 7000:- i veckan. Pris kan diskuteras om man hyr längre period.

Husdjur är ej tillåtet pga av allergi.

Bifogar gärna fler bilder vid intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm