Magnus Ladulåsgatan 26

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Magnus Ladulåsgatan 26, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Delvis möblerat rum i 4a på Söder
Ett rum med endast säng och garderob i uthyres fr.o.m. 2015-12-01 tills vidare, men under minst 6 månader (Obs! kortare uthyrningsperioder ej aktuella och vid eventuell för tidig uppsägning från hyresgästens sida måste hen betala hyra för resterande period upp till 6 månader).

Rummet är del av en 4:a på söder som Du kommer dela med 2 andra - en kille och en tjej som båda är social- och jobb-aktiva och nästan bara övernattar i lgh:en. I rummet finns en säng och garderob, men dessa kan tas ut om egna medtas. Det finns stor källarförråd.

Hyran är på 4 500 kr och täcker alla kostnader, som bl.a. el, TV, bredband 100 Mbit/s, tillgång till resterande del av lgh:en - kök och vardagsrum samt tillgång till tvättstuga och cykelrum. Möjlighet till garage finns också men då får du själv täcka kostnaden för den som är 1900 kr/mån.

Lgh:en ligger centralt och nära till pendeltåg, t-bana, bussar, affärer och söders breda urval av barer och restauranger samt gym, parker och vatten!

Du förväntas vara ordningsam (jag är ngt av en 'clean-freak') och med förmåga att hantera ett samliv med andra samt har ekonomin som tillåter hyresbetalningar i tid och enligt kontraktet.

Låter det intressant och du anser att du uppfyller kraven enligt ovan (minst 6 mån, ordningsam, med ekonomi som tillåter dig att hyra rummet osv.) tveka inte att kontakta mig via e-mail med en beskrivning av dig själv och lämna gärna tfn nummer du kan nås på för att bestämma tid för en visning av rummet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm