Malmskillnadsgatan 60, Stockholm

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Malmskillnadsgatan 60, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-02-01
Uthyres till: 2017-02-01

Hyra:

22000 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

57 m2


Beskrivning

Vacker genomgående sekelskiftesvåning med bästa läge i populära City, nära den vackert omgivna Johanneskyrkan och med en kort promenad från Humlegården. Kök, sovrum och balkong vetter mot en tyst innergård medan vardagsrum blickar ut mot David Bagaresgata. Smakfull inredning med en blandning av äldre kvalitetsmöbler och modern funktionalitet i klassisk stil. Lägenheten är ljus med många fint bevarade originaldetaljer såsom kakelugn, takstuckatur och fina trägolv. Köket och badrummet är renoverat år 2012. Lägenheten ligger på 3:e våningen med balkong mot trevlig innergård. Nyrenoverad tvättstuga finns i huset.

OMGIVNING: Runt hörnet finns många trevliga restauranger, mysiga caféer och butiker. MOOD Gallerian, Akademibokhandel och NK ligger endast ett stenkast bort och Hötorgets tunnelbana når man enkelt med en kort promenad på 2-3 minuter.

HALL: Rymlig hall med plats för förvaring.

HALVRUM: Utmärkt arbetsrum med plats för både förvaring och arbetsplats (skrivbord, bokhylla, skrivbordsstol), kan även användas som ett mindre sovrum, dock är detta en genomgångsrum.

BADRUM: Rymligt badrum renoverat år 2012 med golvvärme och dusch

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum med en matdel, förvaring, bäddsoffa och en väl bevarad kakelugn i originalskick.

SOVRUM: Ljust sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och annat möblemang. Rummet ligger mot tyst innergård och har balkong.

KÖK: Renoverat år 2012, bra ytor, gasspis och plats för en mindre matplats

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Stockholm