Maltesholmsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Maltesholmsvägen, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

27 kvm lägenhet med egen balkong, 6 månader
En 1:a på 27 kvm med egen balkong och eventuellt källarförråd möjlighet, i Hässelbystrand. Från lägenheten till tunnelbanan tar det ca 4 min att gå (station Hässelbystrand). Tunnelbanan går varje 10 min som tar dig på 35 min till TC och ca 40 min till KTH. Området är lugn och nära till natur.

Jag hyr lägenheten möblerad till en kostnad av 5500 kr i månaden, under tiden jag provbor med min pojkvän, 6 månader.

Vad som är avgörande för dig som andrahandshyresgäst:
En stabil eknomi utan betalningsanmärkningar, med tidigare boende referenser.
En månadsdeposition betals vid första hyran som återges vid utflytt. Detta ses som en försäkring på att lägenheten kommer bli väl omhändertagen. Om något skulle råka gå sönder tas ev kostnader från depositionen om nytt ej införskaffas.
Andra kostnader som du själv får stå för utöver hyran är bredband på ca 220-250 kr mån (kan stängas av) och el som för mig varierade mellan 115-190 kr i månaden.
Att jag personligen får träffa dig innan du flyttar in. Jag vill gärna känna att du som kommer hyra min lägenhet och ha den som din under dessa 6 månader är ansvarsfull, ordentlig och skötsam. DÅ jag står som hyresgäst är det mina skyldigheter att se till att du kan betala i tid och inte är en alldeles för störig granne. Jag vill även kunna flytta hem och ha lägenheten i samma skick som när du flyttat in. Därför vill jag gärna träffa dig för en intervju med en eventuell visning samtidigt eller visning vid ett annat tillfälle.
Gärna hund/kattfri och rökfri person.
Att perioden 6 månader är passande för din livssituation. Om du blir den som får hyra min lägenhet tänk på att vi behöver mötas snarast möjligt. Du ska få ett andrahansuthyrningskontrakt som min hyresvärd godkänner. För närvarande har dem en handläggningstid på 1 månad. Så fort du hör av dig och vi möts för intervju och ev visning dessto fortare får du flytta in.

Är detta utav intresse, tycker du att de avgörande kraven är självklara och uppnår du dem? Då ser jag gärna fram emot att få höra från dig med en kort presenation av dig själv och vidare kontakt.

Med Vänliga Hälsningar
Ionela Andersson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm