Mariaberget

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mariaberget, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Superpraktisk 1:a Mariaberget, sekelskifte
På Mariaberget endast ett stenkast från restaurangerna och barerna runt Mariatorget ligger denna nyrenoverade och välplanerade etta på 34 kvm mot lugn bakgård på andra våningen. Hiss finns. Lägenheten är i en gammal mycket välskött fastighet, där allt är renoverat och fullt fungerande. Det är högt i tak, stora fönster och gammal stil på lägenheten. Fönster i köket, mot bakgård, samt två stora fönster i vardagsrummet mot en annan bakgård. Badrummet är helkaklat, mycket fräscht, och rymligt. Köket är också rymligt, nyrenoverat i äldre stil med allt man kan behöva, inklusive mikro, dold bänkdiskmaskin, hällspis, köksfläkt och rymlig kyl/frys. Köksattiraljer som bestick, grytor, glas mm finns.
Närmaste T-Bana är Mariatorget, ca 250 m. Nära stora mataffärer och annat praktiskt.
Stor modern tvättstuga och källarförråd finns. Finns stor balkong mot innergård som nås via trapphuset. Finns utemöbler på innergården.
Sparsamt möblerad, säng finns; 110 cm, mini-soffa (schäslong), köksmöbler, mattor och lampor. Ingen TV finns, men det finns tillgång till marknätet (Boxer) om du har egen TV. Bredband finns och wifirouter ingår. Alla kostnader som el, försäkring, ingår i hyran.
Nuvarande hyresgäst flyttar ut sista augusti (köpt egen BR), så lägenheten kan få hyras från 1 sept.
Helst ej par, gärna till person som veckopendlar, och ser detta som ett alternativ till hotell. Söker en lugn och seriös hyresgäst som visar hänsyn mot äldre grannar, att ha fest går ej.
Kommer att vilja ha referens på ny hyresgäst. Ej rökare eller med husdjur. En månadshyra i deposition vid inflyttning, sedan betalas första hyran 25:e. Vi skriver ett tillsvidarekontrakt med 2 mån ömsesidig uppsägning. Trolig tid lägenheten kan hyras: Minst ett år.
Maila mig och berätta om dig själv, så hör jag av mig på telefon om jag tycker du skulle kunna passa. Glöm inte att ange ditt mobilnummer!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm