Markvardsgatan 1

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Markvardsgatan 1, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-05-16


Hyra:

15714 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Jag hyr ut min fina sekelskiftestvåa på 60kvm (långtidsuthyrning) pga flytt till London. Lägenheten är i fint skick med högt i tak och bra förvaringsmöjligheter och en stor innerhall som kan användas efter behov för mer förvaring/sovplats för gäst, kontor osv.

I hyran ingår möbler, el, tv (comhem med kanal 1-7 m.fl + vissa extra kanaler som kan väljas till, Netflix och andra applikationer nås via smart-tv-funktionen) samt 100mbit wi-fi (router).

Jag planerar inte att ta med mig några möbler så hyr gärna ut möblerat men självklart kan det diskuteras om du/ni som hyr föredrar omöblerat. Kommer att ta med en del husgeråd såsom bestick, glas, prydnadssaker och nespressomaskin men sånt kan vi ju diskutera mer i detalj om det blir aktuellt för er att hyra lägenheten.

Närmare beskrivning av lägenheten:

Vardagsrummet är trivsamt och välplanerat med soffa, matbord med plats för 6 personer, platt smart-tv på 42' m.m.

Sovrummet är stort med bra utrymmen för klädförvaring i garderobsvägg, garderob med dörr samt byrå, dubbelsäng på 160cm.

Köket är toppen (Vedum) med kyl/frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll samt bord med två sittplatser.

Tvättmaskin finns ej i lägenheten men på markplan finns en bra tvättstuga med god tillgängligheten och 3 (!) tvättmaskiner + tumlare, mangel och torkskåp.

På markplan når man även den mysiga och lugna innergård med syrener och annat grönt + grillplats. Cykelförvaring finns också samt källarförråd som kommer ingå vid hyra (om lägenheten hyrs möblerad).

Lägenheten ligger på Markvardsgatan (högst upp mot Tulegatan). Underbara kvarter med nära till ALLT, såväl till stadspuls, mataffärer, gym, t-bana (Rådmansgatan nerför gatan bara ca 2 min, även tekniska högskolan och Odenplan är på snabbt gångavstånd) som grönområden vid Hagaparken, Vasaparken, Observatorielunden m.m.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm