Maskinistgatan 3

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Maskinistgatan 3, Stockholm


Antal rum:

4 RoK

Boyta:

115 m2


Beskrivning

Gröndal, Stockholm 11/7 - 24/7 10 000:-
4 rum och kök 115 kvm, fjärde våningen i hus från 1910-tal i pittoreska Gröndal, ett stenkast från Södermalm. Vackert vardagsrum och kök med plats för 6-7 personer. Hundra meter till vattnet med båtbrygga, klippbad och badstrand för barn.

Upp till sju personer kan bo i lägenheten, då vi dels kan tillhandahålla både en spjälsäng och en mindre barnsäng i rummet med dubbelsäng, samt en bäddsoffa i ett av sovrummen med enkelsäng. Vi kan stuva undan och möblera om efter gästernas behov.

Lägenheten ligger 100 meter från Gröndalshamnen, en småbåtshamn med café, där det även går att ta sig ett dopp. Regelrätta badplatser finns dels några hundra meter bort, Gröndalsbadet, och vid sjön Trekanten, lämpligt för småbarn. För småbarn finns också två lekplatser alldeles i närheten. I huset bredvid ligger ett trevligt café med uteservering. 200 meter bort en bra livsmedelsbutik.

En kort promenad till Liljeholmens T-banestation, alternativt Tvärbanan eller bussar till Liljeholmen och vidare. Parkering på gatan är gratis. Det finns en station för hyrcyklar 25 meter från porten. Jag kan också låna ut cykel med barnsits.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm