Mässvägen 2A

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mässvägen 2A, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-10-16


Hyra:

5502 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Typ av bostad
Det här är en nybyggd studentlägenhet. Det innebär att ingen har bott i den tidigare.
Det sker ingen visning av lägenheten men du kan titta på ritning här i annonsen. För att veta var i fastigheten lägenheten ligger se bifogade planritningar. Du behåller din kötid om du tackar ja till en studentlägenhet.
Om lägenheterna
Hyran är preliminär och inte slutligt förhandlad.
I studenthuset finns 279 lägenheter med ettor och tvåor. Varje lägenhet har badrum och eget kök med kyl, frys och spis. Det finns inget gemensamt kök i huset. Förråd till samtliga lägenheter finns inne i bostaden, samordnat med övrig förvaringsplats bakom skjutdörrar. Lägenheterna hyrs ut omöblerade. Värme, vatten och hushållsel ingår i hyran.
Mer information finner du i bifogat material här i annonsen. Läs gärna igenom informationen om hur det går till att söka nyproduktion via länken "Att söka nyproduktion".
Om fastigheten
Det nya studentkvarteret på Mässvägen 2 består av tre hus, varav ett är ett ombyggt kontorshus och två är helt nya lamellhus. Några av lägenheterna nås via loftgångar som är vända mot den nya innergården. I huset har du tillgång till studierum och ett gym. Det finns en stor tvättstuga samt en idrottshall. Varje lägenhet har anslutning till Öppen fiber.
Inflyttning
Inflyttning kommer att ske i omgångar, preliminärt den 16 oktober. Information om lägenhetens inflyttningsdatum meddelas senare.
Parkering/cykelförråd
I anslutning till huset finns 50 platser för bilar. Vid huset finns en cykelparkering med 250 platser utomhus samt 192 platser i ett låsbart cykelförråd.
Om området
Huset ligger i kollektivtrafiknära läge med gångavstånd till pendeltåg och bussförbinder vid Älvsjö station.

Hyresvärdens krav för bostaden

Du behöver ha en giltig e-mejladress ifylld på Mina sidor för att söka studentlägenheter hos oss.
Kom ihåg att fylla i att du studerar och vid vilket lärosäte du studerar på Mina Sidor vid Yrke och Arbetsgivare.
Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
För att få hyra en studentlägenhet måste du kunna visa att du studerar vid eller att du har fått ett antagningsbesked till högskola, universitet KY- eller YH-utbildning i Stockholms län. Distansstudier godkänns inte. Hyresvärden förbehåller sig rätten att göra en fri prövning av den sökande. Studentbostaden upplåts som tillfällig genomgångsbostad under förutsättning att du bedriver aktiva högskolestudier om minst 15 högskolepoäng/termin, KY- eller YH-studier på minst halvfart.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm