Medborgarplatsen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Medborgarplatsen, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

1:a vid Medborgarplatsen 1-2 dagar/vecka
Alternativ till att bo på hotell: egen 1:a där du kan ha egna saker, laga mat mm.

Jag som hyr ut lägenheten sover själv över några nätter per vecka men bor egentligen på annat håll. Lägenheten uthyres, enligt överenskommelse, max två nätter per vecka. Jag söker en enda, pålitlig person, t.ex. en pendlare.

Ligger mot lugn innergård. Mycket fräsch med genomgående helt nya möbler, porslin mm. Nyrenoverat badrum. Bra kök med spis, kyl och kaffekokare. Du står för egna lakan/handdukar som kan förvaras i lägenheten och du har tillgång till tvättstuga. Du kan även ha egna saker i lägenheten i eget skåp.

Hyra: 4000 kr/m för en dag i veckan, 6000 kr/m för två dagar i veckan. Wifi 100MB ingår. Förskottshyra. Två månaders deposition. En månads ömsesidig uppsägningstid.

Under juli och augusti har du inte tillgång till lägenheten (och ingen hyra).

Krav: Maila mig en bild på dig själv samt en kopia på leg före visning. Visa ett anställningsbevis och utdrag ur Polisens belastningsregister före kontraktsskrivning. Lägenheten lämnas prydlig och ren varje gång. Inga fester, ingen rökning, måttlig med parfym och så vidare.

Jag är en strulfri akademiker, 35 år gammal och med familj. Snäll, men raka puckar. Jag förväntar mig att du är detsamma. Skriv ett välformulerat brev med fullständigt namn, presentation av dig själv och situationen kring varför du vill hyra lägenheten. Lämna både telefonnummer och mailadress. Jag hör av mig om du verkar lämplig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm