Mellanbergsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mellanbergsvägen, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

1 rum i 4:a uthyres till veckopendlare
Halloj!

Jag hyr ut ett rum i min 4:a i Hägerstensåsen. Rummet är ca 10 kvm stort och är möblerat.
Det finns en 105 cm säng, nattduksbord, en sån där under-sängen-låda och en klädställning. Om du vill ställa in någon mer möbel eller liknande så är det helt okej såklart men utrymmets är begränsat!

Det tar 16 min till centralen och lägenheten ligger ca 1 min från tunnelbanan och det är nära till ICA, pizzeria och sånt där man kan vilja ha på gångavstånd.

Lägenheten är 104 kvm stor och delad på två plan: entréplan där du och jag har varsitt sovrum samt källarvåningen där det bor en till tjej på 29 år.
Det finns 2 toaletter men du och jag delar på den ena då den andra toaletten är för min andra inneboende.
Det finns dusch och bastu i anslutning till toaletten och allt detta finns på källarplan. (JA, det är grymt att ha bastu i källaren på vintern) =)
Det finns tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten och det finns givetvis också en vanlig tvättstuga som man har tillgång till.

Du har tillgång till badrum/bastu/kök och vardagsrum (när inte jag nyttjar det.)
I hyran ingår el, bredband och tv.

Vi som bor här nu jobbar rätt olika tider så vi stöter sällan på varandra och behöver aldrig kivas om köket eller duschen och vi försöker båda vara så tysta vi kan när vi vet att den andra sover eller ska upp tidigt osv. Hoppas du är likadan =)

Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej så länge du har respekt för andra, är en trevlig och öppen person, rätt så renlig av dig och hjälper till med sysslorna som att dammsuga, städa i köket/duschen och sånt där. Du får gärna ha bott tillsammans med andra förut!

Först och främst vill jag helst hyra ut till en veckopendlare men är du en öppen och härlig person runt vår ålder och vi kommer bra överens så kanske du kan få mig att tänka om! =)

Ja just det, lite om mig kanske Jag heter Johanna och är 30 år. Jobbar som resekonsult och älskar att resa! Försöker alltid att ha något inbokat och se fram emot. Kom nyss hem från USA och nästa resa blir till Sri Lanka!
Hänger en hel del med vänner om kvällarna och är inte en hemmasittare, är dock hemma ungefär så ofta så att växterna överlever i alla fall.
Dock måste jag medge att det är extremt skönt att ta en lördag och bara slökolla på tv och Netflix hela dagen så det händer både nu och då såklart. =)

Om du läst så här långt och det känns som att vi skulle kunna bo ihop så skicka iväg ett mejl med lite info om dig, hur länge du vill/behöver någonstans att bo och när inflytt skulle vara bäst för dig så får vi se om jag kan hjälpa just dig! (Jag är flexibel med hur länge jag kan hyra ut rummet).

Hoppas vi hörs!
Johanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm